Werkgroep Natuurgidsenpool

We werken met een natuurgidsenpool voor het uitvoeren van excursies en mogelijk andere activiteiten.

Toelichting: Naast de bestaande activiteiten krijgt IVN Apeldoorn ook regelmatig vragen van bedrijven, scholen en organisaties voor het verzorgen van een natuur excursie of presentatie. We willen natuurlijk graag aan deze vragen voldoen, maar in de praktijk blijkt dit wat lastig te organiseren omdat we niet goed weten welke van onze natuurgidsen hieraan willen meewerken.
Om makkelijker op deze ad hoc vragen in te kunnen gaan zijn, is het bestuur een actie gestart om (weer) een gidsenpool op te zetten. We hopen via deze gidsenpool IVN natuurgidsen gerichter te kunnen benaderen als er (extra) activiteiten worden gehouden zoals bijvoorbeeld excursies, presentaties, promotie bij evenementen maar ook activiteiten ter verhoging van de deskundigheid bv tijdens een IVN-ledencafé.
Kortom: Iedereen die op één of andere manier actief wil zijn als IVN Natuurgids kan zich opgeven voor deze pool. De pool wordt beheerd door 1 of 2 poolcoördinatoren, die als contactpersoon fungeren.
Je kunt zelf aangeven waar je voorkeur naar uitgaat (zoals excursies op aanvraag, voor jeugd, op de 3e zondag van de maand, een presentatie over een bepaald gebied of onderwerp, et cetera).

Heb je interesse om mee te doen? VUL HET FORMULIER IN. Je hoort dan tzt meer

Formulier Gidsenpool

Via de gidsenpool kunnen (aspirant) IVN gidsen gerichter worden benaderd voor het houden van excursies, evenementen etcetera. Vul dit opgaveformulier in als je mee wilt doen in de IVN gidsenpool. In het formulier kun je zelf aangeven waar je voorkeur naar uitgaat.

Ik ben IVN Natuurgids(Vereist)
Geef aan als je het diploma IVN Natuurgids hebt behaald of als dat (nog) niet het geval is.

Sectie-einde

Voorkeur
Hier kun je je voorkeur aanvinken voor de diverse excursies waar je interesse in hebt.
Vul hier eventuele extra voorkeuren in (soort activiteit, gebied, speciale expertise, etcetera)
Als je nog vragen hebt, kun je die hier invullen. Of mail naar webmaster@ivn-apeldoorn.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.