Overig

Word jij Green Educator?

Apeldoorn 2 april 2024

Ben jij een natuurliefhebber en lijkt het je leuk om kinderen les te geven over de natuur? Word Green Educator en geef een buitenles!

Ben jij een natuurliefhebber en lijkt het je leuk om kinderen les te geven over de natuur?
Dan lijkt het je waarschijnlijk wel leuk om aan de slag te gaan als Green Educator in Apeldoorn of directe omgeving. Steek je handen uit de mouwen en geef een buitenles aan kinderen van de basisschool! Als Green Educator behoor je tot een groep jonge volwassenen die vol enthousiasme hun liefde voor de natuur delen en kids meenemen op avontuur in de natuurlijke wereld.

Wat ga je doen?
Je gaat met kinderen naar buiten en laat hen de natuur beleven, dat kan ook op het schoolplein. Je staat voor groepen en weet kinderen een mooie natuurervaring te geven. Samen met andere Green Educators ben je ambassadeur voor het belang van natuurlessen en geef je tijdens de Nationale Buitenlesdag (9 april 2024) een buitenles.

Over de Green Educators
Een Green Educator is iemand tussen de 18-35 jaar die zich (vrijwillig) inzet tijdens een Buitenlesdag, Slootjesdag of bij een andere activiteit en educatieve lessen aan kinderen geeft. Tijdens deze training word je klaargestoomd om vol zelfvertrouwen buitenlessen te geven en/of mee te draaien tijdens andere educatieve activiteiten. Na een succesvolle deelname krijg je een certificaat en kun je je op eigen initiatief vaker gaan inzetten bij onze IVN-afdeling Apeldoorn of lokale organisaties zoals een kinderboerderij. Of misschien leer je een andere manier jouw nieuwe vaardigheden te gebruiken om mensen de natuur te laten beleven.

Meld je hieraan als Green Educator: Training: Word Green Educator en geef een buitenles! – Gelderland (ivn.nl)

Meer informatie: IVN Natuureducatie Apeldoorn, Marieke Sprey, sprey.marieke@gmail.com

Ontdek meer over

Deel deze pagina