Familiedag in Stadspark Berg & Bos

Apeldoorn 4 mei 2023

“Mag ik ook een schilderijtje maken?” Dat was een veelgestelde vraag tijdens een actieve familiedag op de speelweide in Berg & Bos waarin sport, beweging en natuur centraal stonden. De IVN tafel waar kinderen natuurschilderijtjes konden maken met allerlei natuurlijk materiaal was vrijwel continu vol.

Accres Sportstimulering, initiatiefnemer van deze dag, was aanwezig met allerlei vormen van spel en sport. Gezond eten kwam ook aan bod: kinderen maakten hun eigen creatieve ‘fruitspiesjes’.
IVN Apeldoorn was present met een Kabouterpad in het speelbos, een Vogelquiz, Bomenquiz, de Speurneuzenroute, natuurschilderijtjes en een promotietafel.

‘s Morgens was het vrij koud maar in de loop van de ochtend kwam de zon erbij en was het vanaf 10.00 uur een drukke, gezellige boel. Veel gezinnen met jonge kinderen die zich in de gemoedelijke sfeer uitstekend vermaakten met de vele activiteiten.

Zowel Accres medewerkers als IVN’ers waren erg tevreden over deze vakantieactiviteit die zeker herhaald zal worden in de toekomst.

Deel deze pagina