Vrijwilliger worden bij Natuurontdekkers

Natuurontdekkers is altijd op zoek naar vrijwilligers, mensen die het leuk vinden om met kinderen de natuur in te gaan. Vooral voor het begeleiden van kampen zijn vrijwilligers nodig. Dit kan zijn meedoen met het programma, maar als je liever kookt en boodschappen doet kan dat ook. Het begeleiden van een kamp is ontzettend leuk en leerzaam. Het is niet noodzakelijk om veel kennis te hebben van natuur, wel om affiniteit met kinderen en enthousiasme voor natuur te hebben. Bij sommige studies kan het begeleiden van een kamp studiepunten opleveren.

Vrijwilligers krijgen een kleine vergoeding van €10,- per kampdag en alle onkosten zoals reiskosten worden vergoed. Van vrijwilligers verwachten wij dat ze een VOG kunnen overhandigen (dit wordt gratis door Natuurontdekkers geregeld) en een gedragscode tekenen. Als je je opgeeft als vrijwilliger kom je op een maillijst te staan. Dit is geheel vrijblijvend, er zit geen verplichting aan vast.

Naast begeleiders zoeken wij natuurlijk ook vrijwilligers voor bestuurlijke taken, promotie en allerlei andere bezigheden. Als je Natuurontdekkers wilt helpen, kun je een mail sturen naar: vrijwilligers@natuurontdekkers.nl

Zie ook de informatie in deze (vrijwilligers)vacature Begeleider Natuurontdekkers of kijk op de website van Natuurondekkers!