Training Natuur doet je goed

In de training ‘Natuur doet je goed’ leer je welke groene activiteiten je buiten kan doen samen met bewoners van zorglocaties. Wil je weten welke eenvoudige maar effectieve activiteiten je voor deze doelgroep in kan zetten? Meld je dan aan voor deze training.

Training ‘Natuur doet je goed’

De training ‘Natuur doet je goed is bedoeld voor IVN’ers die graag activiteiten willen organiseren voor bewoners van zorglocaties. Je leert in twee dagdelen een serie van veertien eenvoudige, maar heel effectieve natuurbelevingsactiviteiten. Creativiteit, stilte en zintuigen staan centraal in die activiteiten. Tijdens deze training gaan we de activiteiten samen doorlopen en oefenen.

Daarnaast is er aandacht voor het wetenschappelijk bewezen effect van natuurbeleving. En we kunnen stilstaan bij de mogelijkheden voor mensen met dementie. Als huiswerkopdracht ga je zelfstandig aan de slag met de activiteiten. Na afloop van de training ontvang je een boekje met 25 activiteiten en een rugzakje met materialen. 

Accepteer cookies

Duur

2 dagdelen, met vier weken tussentijd.

Voor wie?

Deze training staat open voor iedereen in Zuid-Holland. Voorwaarde voor deelname is dat je van plan bent om na de training aan de slag wil met activiteiten organiseren de doelgroep. Aan de training zijn geen kosten verbonden.

Wanneer en waar?

Deze training wordt bij voldoende aanmeldingen aangeboden. De locatie wordt later bepaald op basis van de aanmeldingen.

Contact

Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact op met Ruben Mulder r.mulder@ivn.nl

Blijf op de hoogte!

Wil je de training ‘Natuur doet je goed’ volgen? Klik dan op de button hieronder en laat je gegevens achter. Je ontvangt dan een mail zodra bekend is wanneer de training zal plaatsvinden.

Aanmelden