Workshop Natuurbeleving voor kinderen – VOL

 

In de workshop ‘Natuurbeleving voor kinderen’ leer je hoe je natuurbeleving in kan zetten voor kinderen in de maatschappelijke opvang. Wil jij weten welke praktische en leuke activiteiten je voor deze doelgroep kan organiseren? Meld je dan aan voor deze workshop. De eerstvolgende workshop is op 10 oktober 2023.

Workshop ‘Natuurbeleving voor kinderen’

De inzet van natuur in de (maatschappelijke) opvang is nog niet vanzelfsprekend. Dit terwijl we weten dat natuur veel positieve effecten heeft op fysiek en mentaal welzijn van volwassen en kinderen. In deze workshop leer je welke groene activiteiten je kan organiseren voor kinderen in de (maatschappelijke) opvang. In de workshop staat de HHB Doe-box centraal, die heeft IVN speciaal ontwikkeld voor kinderen in de opvang. Maar we kijken ook naar de kansen en uitdagingen om de natuur binnen de opvanglocatie te borgen.

Duur

2,5 uur.

Voor wie?

Deze workshop staat open voor iedereen in Zuid-Holland. Voorwaarde voor deelname is dat je van plan bent om aan de slag te gaan met activiteiten organiseren voor kinderen in de (maatschappelijke) opvang. Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.

Wanneer en waar?

Dinsdag 10 oktober 19.30 – 22.00 uur.
Locatie: IVN Zuid Holland, Laan van Oversteen 14-d, Rijswijk

Contact

Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact op met Ruben Mulder: r.mulder@ivn.nl

Aanmelden

De workshop zit vol, aanmelden is niet meer mogelijk.

 

 

Workshop Natuurbeleving voor kinderen 10 oktober 2023 - 19:30
Wanneer
dinsdag 10 oktober 2023
19:30 tot 22:00
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina