Groen Dichterbij Leiderdorp

Over Groen Dichterbij Leiderdorp

Een groener Leiderdorp is goed voor onszelf en het klimaat. Met Groen Dichterbij Leiderdorp werken IVN Natuureducatie en Gemeente Leiderdorp samen met inwoners en andere partijen aan een groener leefklimaat. We ondersteunen (nieuwe) groene initiatieven, realiseren locaties voor voedseleducatie en laten zien dat er ook in het buitengebied de Leidse Ommelanden van alles te beleven is. Zo creëren we meer verbinding met elkaar, met de natuur en maken we Leiderdorp nog aantrekkelijker.

Goed Ideecafés: vergroenen in Leiderdorp

Het programma Groen Dichterbij Leiderdorp organiseert in 2019 vier Goed Ideecafés over vergroenen in Leiderdorp, voor en door bewoners. De Goed Ideecafés zijn bedoeld om te inspireren en betrokkenen rondom groen met elkaar te verbinden, voor een fijn groen netwerk in Leiderdorp.

Er zijn al drie Goed Ideecafé’s geweest. Die gingen over:

Er volgt nog een Goed Ideecafé over een thema binnen ‘Groen en gezondheid’. Wilt u hiervoor uitgenodigd worden? Stuur een mailtje.

Houd deze website of www.goedleiderdorp.nl in de gaten voor meer informatie en meld je aan voor de Facebookgroep: www.facebook.com/groups/groendichterbij071.