Kennisbank

Bij het opzetten van een groen buurtproject komen veel zaken kijken. Om iedereen in Nederland te ondersteunen bij deze leuke, maar soms ook lastige taak, hebben we alle kennis van Groen Dichterbij hier verzameld. We proberen door middel van het spreiden van onze kennis jullie te helpen, in de vorm van antwoorden op veelgestelde vragen, factsheets, artikelen en publicaties. 

Antwoorden op veelgestelde vragen

Per thema vind je allerlei veelgestelde vragen en antwoorden. We geven antwoorden op vragen als: “Hoe start ik een groen buurtproject?” bijvoorbeeld, maar ook “hoe betrek ik ouderen bij een buurtproject?”

Factsheets

Om snel meer te weten te komen over verschillende dingen waar je in een groen buurtproject mee te maken krijgt, maken we de Groen Dichterbij factsheets. Klik hier voor een overzicht van de Groen Dichterbij Factsheets.

Onderzoeken

Groen Dichterbij houdt je via de nieuwspagina op de hoogte van activiteiten, gebeurtenissen en andere relevante actualiteiten. Veel van deze berichten blijven actueel en interessant om te lezen. Hier vind je een verzameling van deze artikelen.