Groene Trainees gezocht: ‘Ga op ontdekkingstocht in de Gelderse natuurwereld’  

Gelderland 24 april 2024

Wil jij een actieve rol spelen in het versterken van de natuur? Ga op ontdekkingstocht in de Gelderse natuurwereld en maak kennis met de grootste natuurorganisaties in Gelderland. Pak deze kans om jouw ideeën voor een groene toekomst te delen in het professionele werkveld en inspiratie op te doen. Samen met jouw mede-trainees krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij o.a. IVN Natuureducatie, Natuurmonumenten, ARK Rewilding, Geldersch Landschap en Kasteelen, Stichting Landschapsbeheer Gelderland en Staatsbosbeheer.   

Wat ga je doen?

Tijdens dit Groen Traineeship duik je in de Gelderse natuurwereld en maak je kennis met de natuurorganisaties in de regio. Je neemt deel aan inspirerende werkbezoeken, loopt mee met verschillende groene organisaties, en voert samen met je mede-trainees een onderzoek uit naar de kansen en betrokkenheid van jongeren binnen deze organisaties. Ook krijg je de kans om jouw ideeën voor een groene toekomst te delen tijdens het jaarlijkse Oogstfeest. 

Voor wie?

Het Groen Traineeship is speciaal ontworpen om mensen zoals jij te betrekken bij het vormgeven van een natuurrijke en duurzame toekomst. Of je nu net begint aan jouw carrière of al enige ervaring hebt, dit programma staat open voor alle achtergronden en opleidingsniveaus. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, jouw bijdrage telt!  

Praktische informatie

Het traineeship loopt van maandag 5 augustus t/m donderdag 3 oktober 2024. De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties, waaronder natuurbezoeken bij groene organisaties, en bij het kantoor van IVN Gelderland in Arnhem voor brainstormsessies en workshops. 

Waar wacht je nog op?

Dompel jezelf onder in de Gelderse natuurwereld, ontdek nieuwe perspectieven, deel jouw ideeën voor een groenere toekomst en maak een verschil bij groene organisaties. Dit traineeship biedt een unieke kans om je te oriënteren op het groene werkveld en je cv te vergroenen. Dus schrijf je in en zet de eerste stap naar een  groenere toekomst! 


Meld je nu aan!

Ontdek meer over

Deel deze pagina