Festival Groen Traineeship Biodiversiteit

Groene Trainees gezocht: Aan de slag met natuurbeleving op zomerfestivals!  

Gelderland 19 december 2023

Geef natuur een podium 

Luieren in het gras, een concert meepakken in het bos, dansen onder de sterrenhemel of duiken in het zwemmeer: tijdens een festival in een groene omgeving kan je écht genieten van de natuur. Ga jij graag naar festivals en wil je ze wat natuurvriendelijker maken? In dit Groen Traineeship maak jij bijzondere festival ervaringen nóg mooier en zorg je dat festivalgangers meer leren over de natuur. Een echte natuurbeleving raakt je, leert je iets en verandert gedrag voor een groene toekomst! 

Wat ga je doen?

Samen met mede-trainees en Stichting Nature Dome breng jij meer natuur naar festivals. In de 360° natuurvideo’s van de Nature Dome reizen bezoekers in enkele minuten naar de mooiste plekken. Een bijzondere ervaring, die nog waardevoller kan zijn als we kennis over de natuur meegeven. Dat is waar jij in actie komt. 
Ontdek, ontwikkel en test ideeën voor natuureducatie tijdens onze onderzoeks- en testdagen, zoals een exclusieve preview voor vrienden. De Nature Dome wordt dé must-see ervaring op komende zomerfestivals, en jij kunt erbij zijn met een gratis ticket!

Voor wie?Festival Groen Traineeship

Het Groen Traineeship is speciaal ontworpen om mensen zoals jij te betrekken bij het vormgeven van een natuurrijke en duurzame toekomst. Of je nu net begint aan jouw carrière of al enige ervaring hebt, dit programma staat open voor alle achtergronden en opleidingsniveaus. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, jouw bijdrage telt!  

Praktische informatie

Het programma vindt plaats van19 februari t/m 27 mei 2024, één dag per week, op maandag, van 9:30 tot 16:30 uur. Dit is zo ingericht dat deelnemen aan het traineeship makkelijk te combineren is met school, werk of andere verplichtingen.  

Waar wacht je nog op?

Ben jij tussen de 16 en 30 jaar oud? Wil jij impact maken met een natuurbeleving voor festivalbezoekers?  Schrijf je vandaag nog in voor het Groen Traineeship en sluit je aan bij een groep gelijkgestemde jongeren. Ontwikkel jouw vaardigheden en bouw aan jouw netwerk in het natuur- en festivalwerkveld!  

Meer informatie en aanmelden
 

Het traineeship wordt aangeboden door IVN Gelderland in samenwerking met de stichting Nature Dome 

Ontdek meer over

Deel deze pagina