Workshop vogelsnacks maken Biodiversiteit

Winactie: meer vogels in jouw tuin? Win een IVN vogelpakket!

Flevoland 22 februari 2023

De lente staat weer voor de deur en dat is duidelijk te merken aan het vele vogelgefluit wat je ‘s ochtends weer hoort. Vind jij vogels in de tuin ook zo leuk? En wil jij de vogels in jouw tuin ook lekker verwennen?
Doe dan mee met onze winactie en win een IVN VOGELPAKKET.
Deze winactie is inmiddels gesloten. De winnaars ontvangen daarover bericht per e-mail. 

Wat zit er in het vogelpakket? 

1 x Nestkast ter waarde van €19,95
Voor vogels is het belangrijk dat ze een veilige rust- en nestplaats kunnen vinden. Met deze stevige en duurzame houten nestkast, geef je ze een fijne nestgelegenheid voor het hele jaar in jouw tuin of balkon!

1 x Zaadbommen – Vogelmix ter waarde van €7,50
De bloemen die uit dit leuke zaadmengsel groeien zullen zorgen voor veel vogels in de tuin. Dit omdat de bloemen zaden produceren waar de vogels dol op zijn. Naast de prachtigste bloemen, worden de vogels hierdoor ook nog eens van voedsel voorzien!

1 x Compactgids Tuinvogels ter waarde van €10,-
Vind je het leuk om alle vogels in de tuin ook te herkennen? Dit bijzonder handige natuurgidsje bevat mooie, natuurgetrouwe tekeningen en nuttige informatie over kenmerken, verspreiding en leefomgeving van tuinvogels.

Meedoen aan de winactie?

Deze winactie is inmiddels gesloten. De winnaars ontvangen daarover bericht per e-mail.

Vergroen jouw tuin in Flevoland

Wil jij meer nog meer biodiversiteit in jouw tuin, maar weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen? Op de IVN Natuuracademie vind je de gratis cursus ‘‘Aan de slag met een levende tuin’. Tijdens vijf online lessen leer je hoe je je tuin kunt omtoveren naar een fijne plek voor jezelf, planten en dieren. Van het maken van een schetsontwerp tot het kiezen van beplanting: deze cursus helpt je bij elke stap op weg.

Ontdek meer over

Deel deze pagina