Gelderland
Jongeren
Op
dinsdag25aug202019:30

Digitale training: Jongeren & IVN

Digitale training: Jongeren & IVN. Hoe maak je een activiteit interessant voor jongeren (18 t/m 30 jaar)? En hoe betrek je hen bij je IVN-afdeling? Bij deze doelgroep zit onwijs veel energie op het gebied van natuur en duurzaamheid.

Tijdens de interactieve training ‘Jongeren & IVN’ krijg je tips en tricks over hoe je activiteiten voor hen organiseert en hen betrokken houdt. Dinsdag 25 augustus, 19.30u – 21.00u. Inloop en technische check vanaf 19.15u.

Meld je hier aan!

Wat gaan we doen?

Hebben jullie als IVN-afdeling de wens om meer met jongeren te werken maar weet je niet goed hoe? Tijdens deze training willen we je inspireren. In 1,5 uur gaan we online en interactief samen met jullie, jonge IVN collega’s en andere jongeren aan de slag. Met de focus op de ‘oudere’ jongere van 18 t/m 30 jaar in hun vrije tijd. We gaan het hebben over wat belangrijk is bij je afdeling openstellen voor deze doelgroep, van het organiseren van een activiteit tot deze jongeren binden. Hoe maak je het interessant? Joris Buis zal vanuit zijn rol als landelijke projectleider Jongeren inspiratie geven over dit onderwerp, we spreken met een Groene Trainee over motivatie en interesse, en een IVN Afdeling deelt ervaringen tot nu toe. Daarnaast gaan we samen aan de slag met het jongeren-proof maken van een activiteit.

Waar

Overal! Gebruik een laptop of pc met webcam en internetverbinding. Als je je hebt aangemeld, krijg je een mail met het programma en een Zoom-instructie en een linkje voor de deelname.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door IVN Gelderland. Omdat de training digitaal gegeven wordt kunnen alle IVN-Afdelingen meedoen.

Zoom & privacy

Binnen de mogelijkheden van Zoom hebben we ons account zo ingesteld dat we je privacy zo goed als mogelijk waarborgen. Onze meetings zijn alleen toegankelijk met een wachtwoord. Wij slaan geen gegevens op.

Algemene informatie

dinsdag 25 augustus 2020 - 19:30 tot 21:00
Contactpersoon: