IVN Natuureducatie biedt 500 wandelroutes, fietsroutes en meerdaagse trektochten aan. Iedere maand worden er nieuwe unieke wandelingen en fietstochten toegevoegd. Laat je verrassen door de mooiste plekken in de Nederlandse natuur.

IVN wandelroutes en fietstochten

Zoek een route bij jou in de buurt of bekijk de routes die speciaal geschikt zijn voor kinderen, ouderen of de ervaren wandelaars.  Wil je lekker gaan struinen door de duinen of juist tot rust komen in een mooi bosrijk gebied? IVN Natuureducatie neemt je mee naar de mooiste plekjes in Nederland. Op de website van IVN vind je alle beschikbare routes. Lijkt het je leuk om een IVN wandeling of fietstocht te maken? Bekijk welke routes je leuk vindt en download vervolgens de IVN routes app. De IVN Routes App is onmisbaar bij de navigatie en het plannen van de routes.

IVN Trektochten

Pak je rugzak, strik je wandelschoenen, vergeet je verrekijker niet en trek zelf gedurende een IVN Trektocht de natuur in.  Laat je tijdens de tocht meenemen door het verhaal van het unieke landschap en ervaar het met al jouw zintuigen. Waan je buiten de gebaande paden, hoor de takjes en bladeren knisperen onder je voeten en geniet van de zon op je gezicht. Er zijn geen markeringen in het veld: je laat je leiden door de navigatie van de IVN Route app. Bekijk welke tochten je wilt maken

IVN offline navigatie app

Alle routes uit de IVN Routes app kunnen offline worden gebruikt door vooraf een route te downloaden. Met de GPS functie wordt je locatie vastgesteld en kan je tijdens het wandelen of fietsen niet van de route afraken. Onderweg tijdens de wandeling of fietstocht krijg je ook nog eens interessante informatie van je eigen digitale IVN Natuurgids. Lijkt het je leuk om een IVN wandeling of fietstocht te maken? 

Download gratis de Android of iPhone app.

Google playstoreApple Store