IVN Routes

Samen met de IVN-afdelingen en de inzet van onze vrijwilligers is de app IVN routes gerealiseerd. Gemaakt door natuurvrijwilligers voor natuurliefhebbers.

Met de app IVN Routes bieden we naast cursussen, de Natuurgidsenopleiding en natuuractiviteiten met een gids, nu een extra makkelijke en leuke manier om de natuur te beleven. IVN routes biedt je de mogelijkheid om wanneer je maar wilt te wandelen en fietsen door de mooiste natuur in Nederland. Daarbij krijg je op pad ook nog een stukje natuureducatie mee. Met IVN Routes heb je je eigen IVN gids 'op zak'. 

Natuurroutes voor jong en oud!

Inmiddels staan er meer dan 90 routes in heel Nederland in de app en elke week komen er nieuwe wandelingen bij. Alle IVN Routes zijn offline te gebruiken nadat de route is gedownload. Via het zoekscherm kan je een route zoeken aan de hand van diverse criteria. Zo zijn er routes voor onder andere kinderen en ouderen en kan er gezocht worden op verschillende onderwerpen zoals stadsroutes, paddenstoelen en of strandroutes.  

App: IVN routes gratis te downloaden

De app IVN Routes is beschikbaar in iOS en voor Android. Je kan IVN Routes hier gratis downloaden:

Google playstoreApple Store

Het is nu nog makkelijker om met IVN de natuur te beleven!

Naast de app, waarmee je gemakkelijk offline de routes en de natuur kan beleven, zijn de wandelingen en fietroutes ook te vinden op onze website.

IVN Routes

Zie ook www.ivn.nl/IVNapp