IVN Routes

Met de IVN Routes app heb je altijd ruim 250 wandelingen en fietsroutes én een digitale natuurgids op zak. Vind een wandeling bij jou in de buurt, of zoek op routes die speciaal geschikt zijn voor kinderen of ouderen. Download de app nu gratis voor Android en iPhone.

Google playstoreApple Store

Natuurroutes voor jong en oud!

Inmiddels staan er ruim 250 routes in heel Nederland in de app en elke week komen er nieuwe wandelingen bij. Alle IVN Routes zijn offline te gebruiken nadat de route is gedownload. Via het zoekscherm kan je een route zoeken aan de hand van diverse criteria. Zo zijn er routes voor onder andere kinderen en ouderen en kan er gezocht worden op verschillende onderwerpen zoals stadsroutes, paddenstoelen en of strandroutes.  

Samen met vrijwilligers van afdelingen door het hele land is de app IVN Routes gerealiseerd. Gemaakt door natuurvrijwilligers voor natuurliefhebbers.

Laatste Nieuws

Per mei 2020 is een nieuwe versie van de IVN Routes app beschikbaar. Heb je nog een oude versie, download dan de nieuwe versie uit de store.
In deze versie:
- Wanneer de gebruiker in de buurt van de route is en de GPS nauwkeurigheid voldoende is centreert de kaart.
- Je kunt naast de beoordeling van de route (met sterren) ook een opmerking voor de beheerder maken.
- Het informatie veld wordt helemaal gesloten en bedekt dus niet meer een deel van de kaart. Ook bij het starten van het scherm wordt de route niet meer door de informatie van POI punt 1 bedekt.

Ook te vinden op de IVN website

Naast de app, waarmee je gemakkelijk offline de routes en de natuur kan beleven, zijn de wandelingen en fietroutes ook te vinden op onze website.

Bekijk de IVN Routes Over de IVN Routes app

Het is nu nog makkelijker om met IVN de natuur te beleven!

*Wil je als afdeling meedoen of heb je vragen zie ook www.ivn.nl/IVNapp