Zuid-Holland
Recreatie
woensdag20okt2021

Een bio-diverse inrichting van je terrein: goed voor de natuur én leuk voor gasten

Wist je dat steeds meer bezoekers de aanwezigheid van natuur mee laten wegen in het kiezen van een vakantiebestemming? Volgens onderzoek vormen natuur en duurzaamheid steeds meer de bakens van kwaliteit in de recreatiesector. Bezoekers willen tijdens hun vakantie ondergedompeld worden in rust, ruimte en natuur om daarna weer opgeladen terug aan de slag te kunnen.

Het aantal ondernemers dat ervoor kiest om in te stappen in de transitie naar een duurzaam en gezond Nederland groeit. Bij IVN Natuureducatie zijn we ervan overtuigd dat betrokkenheid bij de natuur duurzaam handelen stimuleert. Zo getuigt ook het verhaal van Jeroen den Hollander van Vakantiepark de Klepperstee bij Ouddorp.

In de onderstaande video neemt Jeroen ons mee naar zijn vakantiepark en vertelt hij meer over zijn filosofie achter groen en duurzaam ondernemerschap. Benieuwd naar zijn verhaal?

Accepteer cookies

Ben je als Zuid-Hollandse recreatieondernemer enthousiast geworden over het verhaal van Jeroen en vind je het ook waardevol om aan de slag te gaan met het bio-divers inrichten van je terrein? IVN Natuureducatie helpt jou als ondernemer graag op weg om daarin een eerste stap te zetten. Daarom biedt IVN een gratis zadenmengsel en een aantal groene beleefactiviteiten aan. Want naast dat je de natuur hier een handje mee helpt, krijgt ook de beleefwaarde van je terrein hiermee een impuls. Goed voor de natuur dus en leuk voor gasten. Wil je dit pakketje graag ontvangen? Laat je gegevens achter en wij zorgen ervoor dat je nog dit jaar aan de slag kunt!

Ga naar het aanmeldformulier