Werkgroep Landschapsbeheer – januari

De werkgroep Landschapsbeheer van IVN Woerden onderhoudt een deel van het landgoed Bredius en is actief in het buitengebied van Woerden. Bijvoorbeeld door wilgen te knotten en geriefbosjes uit te dunnen. Op zaterdag 14 januari gaat de werkgroep weer aan de slag en jij kunt aansluiten!

Vandaag gaan we aan de slag bij de Kynologenclub aan de Waardsedijk  met de knotwilgen. Veel handen maken licht werk en iedereen is van harte welkom om een dagje mee te doen.

Elke werkdag is de inloop met koffie vanaf 08:30 uur. We zijn van 09:00 tot 15:30 uur aan het werk met een lunch van 12:00 tot 12:30 uur. Dit geeft duidelijkheid voor iedereen. Voel je vrij om later aan te haken of eerder te vertrekken als dat beter past in het schema van je zaterdag.

Vergeet niet je gele helm weer op te zoeken. Deze graag bij iedere werkdag meenemen. Het dragen hiervan is verplicht. Denk ook aan je veiligheidsbril en handschoenen als onderdeel van stevige en warme werkkleding.

Heb je ook zin om lekker met een groep mensen bezig te zijn in het Hollandse landschap? Je kunt je aanmelden bij Erwin Meijer

Werkgroep Landschapsbeheer – januari 14 januari 2023 - 08:30
Wanneer
zaterdag 14 januari 2023 08:30
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Deel deze pagina