Lid worden

Voor €25 per jaar steun je het werk van IVN en kun je op veel manieren jouw steentje bijdragen. Je kunt je aanmelden door middel van onderstaande link:

Beleef de natuur met IVN en word lid – IVN

of:

Wil je aanmelden al lid? Bel dan met de servicedesk IVN in Amsterdam, tel 020-6228115. Je kunt ook mailen naar servicedesk@ivn.nl of je kun je aanmelden via onderstaande button.

 

Bij de keuze voor de afdeling kun je aangeven dat je lid wilt worden van afdeling Westerveld.

Wij vinden het fijn als je kiest voor een automatische incasso. Daarmee help je ons om de administratie voor de afdeling soepel te laten verlopen, zodat wij in onze afdeling meer tijd en mankracht overhouden voor het organiseren van leuke en educatieve activiteiten in en over de natuur.

Het  lidmaatschap betreft een heel kalenderjaar. Wil je je lidmaatschap opzeggen? Doe dat dan voor 1 december bij het secretariaat. (Het afdelingssecretariaat moet dit voor het einde van het jaar doorgeven aan het landelijk bureau).

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Ook dat gaat via de servicedesk IVN in Amsterdam, tel 020-6228115. Je kunt op elk moment van het jaar opzeggen, de maanden van het jaar dat je lid bent geweest worden dan verrekend met de eventueel reeds betaalde contributie. Je kunt ook mailen naar servicedesk@ivn.nl.

Contributie

Leden en donateurs betalen een jaarlijkse contributie. De hoogte van de contributie is :