Nijmegen, Rijk van
Natuur
zaterdag05okt2019

Groepsexcursie op aanvraag

Zoek je een activiteit voor een personeels uitje of als interessante onderbreking tijdens een scholingsdag, conferentie of congres? Of wil je met familie een ontspannen activiteit in de buitenlucht gaan doen? Dan is een wandeling met een deskundige natuurgids misschien wat voor jou. Ook excursies voor mensen die wat slechter ter been zijn behoren tot de mogelijkheden.

Waar wandelen we?

De diversiteit in het Rijk van Nijmegen is groot. Wil je op de Duivelsberg vanaf 80 meter boven NAP neerkijken op de polder? In de Ooijpolder langs de Waal naar vogels kijken, of de polder in om de ruige natuur van de Stadswaard, de Millingerwaard of de Weurtse Plaat te beleven? Wil je orchideeën kijken in de Bruuk bij Groesbeek, of de prachtige vegetatie van de Overasseltse Vennen bewonderen? Of ronddwalen in de dichte bossen van het Reichswald of de St Jansberg? Laat het ons weten - wij zorgen voor een deskundige gids!
Doorgaans duurt een aangevraagde wandeling twee uur, maar korter of langer is mogelijk. Een groepswandeling kan op alle dagen van de week georganiseerd worden. Tarieven op aanvraag.

Geïnteresseerd?

Laat het ons weten via wandelen@ivnnijmegen.nl of 024 - 354 23 26. We ontvangen je aanvraag graag minimaal drie weken voordat de activiteit plaatsvindt.