Natuurgidsenopleiding 2024-2025

Onze afdeling IVN Heuvelrug en Kromme Rijn is in januari 2024 met een Natuurgidsenopleiding gestart. Deze opleiding duurt tot juni 2025 en de natuurgidsen gaan na afloop als natuurgids een actieve rol spelen binnen onze afdeling.

Denk daarbij aan het leiden van excursies, het meewerken aan kinderactiviteiten of het organiseren van cursussen. Maar de gidsen worden ook actief bij communicatie en PR, nemen zitting in het bestuur of kunnen een lezing geven. Natuurlijk staan we ook open voor andere activiteiten!
De komende tijd gaan het opleidingsteam de studenten meer kennis bijbrengen over natuur en milieu. We wensen alle deelnemers veel succes en vooral plezier de komende twee jaar in de natuur.

De natuurgidsenopleiding wordt eens in de vier jaar gegeven. Wil je ook meer leren over de natuur en milieu in onze omgeving dan nodigen we je van harte uit om een van onze natuurcursussen of excursies te volgen. Kijk voor het actuele aanbod op onze website www.ivn.nl/afdeling/heuvelrug-en-kromme-rijn