Landschapsfotografie Het Goor

Om je heen kijken en genieten van wat je ziet is een eerste voorwaarde om te fotograferen in de natuur.

Wij nemen je mee door een van de mooie natuurgebieden in onze stad, Het Goor. In dit gebied zijn diverse mooie landschappelijke elementen te vinden. We hebben er plassen, een stroompje, weilanden en bos en karakteristieke paadjes en laantjes. Ook tref je er dieren aan zoals eenden, futen, allerlei vogels en als je geluk hebt reeën.

Je wandelt met de fotografen Fred Asmussen en Antonie Elemans, beide lid van de IVN fotowerkgroep Kiek Nauw. Tijdens de wandeling staan zij stil bij hoe zij kijken naar de omgeving, welke compositieregels zij gebruiken, wat zij doen met verschillende lichtomstandigheden, hoe zij diepte in de foto creëren en tal van andere fotografische onderwerpen met betrekking tot landschapsfotografie.

Wie weet maakt u tijdens deze wandeling zelf een mooi landschapsfoto die het waard is om thuis aan de muur te hangen. En iedere keer dat je ernaar kijkt zie je er weer wat bijzonders aan. Door ernaar te kijken haal je de beleving van wat je zag tijdens het maken van de foto weer naar boven.

De wandeling duurt twee uur en de afstand die we lopen is enkel kilometers.

Iedereen kan mee doen je hebt er niet perse een dure camera voor nodig. Ook met een smartphone kun je landschappen fotograferen en gelden dezelfde basisregels.

Voor deze wandeling zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar. Vol is vol!

Ook bij minder goed weer gaat deze wandeling / workshop gewoon door.

Landschapsfotografie Het Goor

Naam
Wandelen 16 april 2023 - 14:00
Wanneer
zondag 16 april 2023
14:00 tot 17:00
Waar
Slagboom aan het einde Goorsebaan
Goorsebaan 16
5706LG Helmond
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Maximaal aantal deelnemers: 15
  • Aanmelden verplicht: Ja

Jan van Bommel

Coördinator Fotowerkgroepen Helmond

Ontdek meer over

Deel deze pagina