Plan Huydecopersweg excursie

Door de vernieuwde aansluiting van Hilversum op de snelweg A27 is een waardevol stuk grond beschikbaar gekomen waar ingezet wordt op natuurontwikkeling, waterberging en recreatiemogelijkheden. Dit is het Plan Huydecopersweg. Kom mee op excursie en ontdek het nieuwe natuurgebied!

Een IVN-natuurgids leidt je tijdens deze excursie rond in het nieuw ingerichte gebied en vertelt wat het plan inhoudt. De werkzaamheden starten in oktober 2023 en lopen tot de zomer van 2024. De gidsen laten zien wat al gedaan is, wat nog gaat gebeuren en hoe de natuur zich ontwikkelt. Ook komt de historie van het gebied aan bod.

Wil je alvast meer weten over Plan Huydecopersweg? Kijk dan op gnr.nl/project-plan-huydecopersweg/

Het meenemen van honden is bij deze excursie niet toegestaan. De excursie gaat over terrein waar soms (nog) geen paden zijn. Doe stevige (wandel)schoenen aan. 

Aanmelden:

Aanmelden is vanwege beperkte capaciteit noodzakelijk. Stuur een e-mail naar gooisnatuurreservaat@gnr.nl of bel op werkdagen naar 035 – 621 45 98. Aanmelden kan uiterlijk tot de vrijdag voorafgaand aan deze excursie, vóór 12.00 uur.

Zie ook https://gnr.nl/actueel/agendaoverzicht/

Vanaf 12 juli 2024 - 14:00

Ontdek meer over

Deel deze pagina