Jeugd

De werkgroep Jeugd zet zich actief in om kinderen vertrouwd te maken met de natuur. Met onze Scharrelkids activiteiten en met schoolklassen bij Groepsverblijf ’t Laer gaan we op pad om onze omgeving te ontdekken. Hierbij staat natuurbeleving voorop. Ook voor de naschoolse opvang en andere jeugdactiviteiten kunt uw van onze diensten gebruik maken. Zowel de invulling van de activiteit als de duur en de locatie zijn op maat te maken. Onze natuurtochten worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen en de grootte van de groep. Een programma duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Contact over de jeugdactiviteiten kunt u leggen via e-mail

Activiteiten

Paddenstoelenspeurtocht oktober 2020

Een klein impressie.

Scharrelkids

Met Scharrelkids biedt IVN inspiratie, tips en ideeën om met het hele gezin naar buiten te gaan, de natuur in. Lees verder…..

Groepsverblijf ‘t laer

In het 300 hectare grote natuurgebied Zuiderheide, met bos, heide, zandverstuivingen en enkele kleine vennetjes heeft het Goois Natuurreservaat een groepsverblijf voor veldwerk en natuureducatie, `t Laer (open plek in bos) geheten. IVN jeugdgroep werkt samen met het Goois Natuurreservaat op ’t Laer en biedt educatieve natuuractiviteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Lees verder….