Jonge natuuronderzoekers kom mee naar de poel!

Zit je op de basisschool (ca. 6-12 jaar) en houd je van de natuur? Dan ben je weer welkom op zaterdag 1 april van 14.00- 16.00 uur. We vertrekken vanuit Eys om aan de slag te gaan bij de poel in de buurt van het ‘Froweinbos ’ in Eys.

In oktober heeft de jeugdgroep van IVN, afdeling Eys de geadopteerde poel van het Limburgs Landschap flink schoongemaakt. Nu gaan we kijken wat er allemaal te zien is. Er zijn altijd veel salamanders te vinden, superleuk is dat. Maar we hopen dit jaar ook andere waterdiertjes te ontdekken. We kunnen extra hulp hierbij goed gebruiken, dus meld je snel aan. Je helpt zo de natuur en het is ook nog gezellig om dat samen te doen. Doe laarzen en oude kleren aan en neem een emmer en netje mee. Kinderen jonger dan 8 jaar liefst onder begeleiding.

Je kunt meedoen als je al in de jeugdgroep zit maar je mag ook voor één keer meegaan. Vraag je moeder of vader om je aan te melden bij Bram Jacobs, bramjacobs@live.nl . Misschien vind je het zó leuk dat je lid wilt worden van de jeugdgroep. Je gaat dan minstens 4 x per jaar op een zaterdag op stap om allerlei leuke en nuttige activiteiten te ondernemen.

Het lidmaatschap kost € 7,50 per jaar. Misschien wil je gewoon af en toe meedoen, dat kan ook, dat kost € 3,- euro per keer. Als we je mailadres weten, sturen we je dan een berichtje over onze activiteiten.

De poel in het Froweinbos
  • Kosten: € 3,--
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina