lid worden

Lid worden van IVN Eerbeek en omgeving betekent deelnemen in een actieve club mensen die houden van de natuur en daar graag in willen werken, over willen vertellen, kennis willen ontwikkelen en delen.

Als lid word je uitgenodigd om actief mee te doen aan een of meerdere van de volgende activiteten: Excursies, lezingen bij te wonen, landschapsonderhoud uit te voeren, cursussen volgen of te organiseren en mee te helpen met diverse activiteiten. Naast het genieten willen we ook onze boodschap uitdragen. Als IVN dragen we onze zorg uit voor natuur, milieu en duurzaamheid door een positief kritisch meedenkende houding.

Meldt u aan door onderstaand formulier in te vullen en daarna op "indienen" te klikken.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december.

Let op vanaf 2018 wordt het € 24,- per jaar. Dit doen we om in de pas te blijven lopen met het landelijke IVN.

Voor vragen over het lidmaatschap

Penningmeester IVN Eerbeek e.o.

Wat krijg je ervoor terug

Je werkt in een gezellige omgeving en een goede sfeer met enthousiaste mensen aan een gezamenlijk doel. Bovendien ontvang je vier keer per jaar ons afdelingsblad  "Het Groene Blad" en het landelijke kwartaaltijdschrift "Mens en Natuur".

Bankrekeningnr. NL17 RABO 0309 230 705  t.n.v. Penningmeester IVN Eerbeek.

Privacy statement

 

Voornaam of voorletters
Achternaam eventueel voorafgegaan door voorvoegsel(s)
Vier (4) cijfers en twee (2) hoofdletters gescheiden door een spatie
Vul hier de straatnaam en huisnummer in
Woonplaats
Vul hier uw 10-cijferig telefoonnummer in zonder spaties
Uw e-mailadres
IVN Eerbeek slaat persoonsgegevens van haar leden, donateurs en vrienden op ten behoeve van; - Verwerken van contributie en of bijdragen. - Communicatie naar de leden, donateurs en vrienden toe. - Jubilea, lief en leed. - Het adresseren van ons verenigingsblad.