Buitenkids

IVN Bosavontuur voor kinderen op zondag 16 april in Heesch

Ken jij alle sluiproutes, diersporen en kleine kriebelbeestjes al in het Bomenpark van Heesch? Weet je wel hoeveel verschillende bomen er wel niet zijn??

 

Kinderen uit heel Bernheze tussen de 6 en 12 jaar zijn van harte welkom om op zondag 16 april met ons mee het bos in te gaan. We starten om 10 uur op de parkeerplaats  bij het Bomenpark in Heesch en gaan daar op zoek naar de allerkleinste paadjes, sporen van dieren en kleine kriebelbeestjes.

Op een speelse manier gaan we de natuur in. Ook proberen we ons als dieren in het bos te bewegen en te gedragen. Weet jij eigenlijk wel hoe veel mieren kunnen tillen of hoe reeën zich kunnen camoufleren?  En hoe het is om een mol te zijn?

Dat gaan we allemaal ontdekken. Meedoen is gratis.

 

Trek wel je oude kleren en schoenen aan, waar je goed op kunt rennen. Weer of geen weer, het gaat altijd door.

 

Ben je 6 jaar of ouder, meld je  dan snel aan. Dat kan hier onderaan via de website , of  telefoonnummer 06 21 48 14 14  of via de mail: buitenkids@ivnbernheze.nl .

Geef  je naam, leeftijd en het 06-nummer van je ouders door. Dan komt het verder helemaal goed en zien we elkaar zondagochtend 16 april.

 

Volwassenen gaan niet mee met deze excursie. Het IVN zorgt voor voldoende begeleiding. De tocht duurt ca. 2 uur. We eindigen op dezelfde locatie moe en voldaan.

 

 

Waar
Bomenpark Heesch
Vorsselweg 3
5384 RW HEESCH
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Maximaal aantal deelnemers: 20
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina