Lid worden

Hoe word je lid?

Om lid te worden dient u het aanmeldingsformulier te downloaden. Na ondertekening stuurt u het formulier per post of email aan de ledenadministratie, via de email leden@ivnastensomeren.nl.

Alle informatie over het IVN Asten-Someren is nog eens rustig door te lezen in onze folder. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat, mevrouw M. de Jongh. Zij is telefonisch bereikbaar op 0493 - 694 032 of via de email secr@ivnastensomeren.nl

Aanmeldingsformulier IVN Asten-Someren

* Wij zijn momenteel druk bezig om de aanmelding te digitaliseren. Tot die tijd verzoeken wij u vriendelijk uzelf via bovenstaand formulier aan te melden.

Contributie

Het lidmaatschap voor het IVN Asten-Someren bedraagt € 28,00 per jaar.
Dat is inclusief het lidmaatschap van het landelijk IVN en het abonnement op het blad Mens&Natuur.
Jeugdleden (tot 18 jaar) betalen voor het plaatselijk lidmaatschap €17,00 per jaar.
Huisgenoten van landelijke leden kunnen lid worden voor een gereduceerd tarief van €12,00.

U kunt het IVN Asten-Someren ook steunen als donateur met een gift van minimaal €22,00 per jaar. Donateurs hebben toegang tot alle activiteiten van het IVN Asten-Someren. Ze hebben echter geen stemrecht op de ledenvergadering.

Scholen en andere instellingen betalen voor hun lidmaatschap € 77,00 per jaar. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar de schoolgidsen.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Mocht u besluiten het lidmaatschap van IVN Asten-Someren op te zeggen, dan verzoeken wij u vriendelijk dit schrijftelijk aan ons te melden door een mail te sturen naar leden@ivnastensomeren.nl.