Slootjesactiviteit organiseren als IVN afdeling?

Tijdens de Slootjesdagen organiseren IVN’ers allerlei activiteiten voor jong en oud. Samen kijken we naar de dieren en planten die in en rond de sloot leven en naar wat er juist níet thuis hoort. Zo creëren we bewustzijn over het belang van de waterkwaliteit en het leven in de Nederlandse slootjes. Op 10, 11 en 12 juni 2022 gaan we weer op avontuur langs de waterkant. Doet jouw afdeling ook mee?

Via OnsIVN kun je als afdeling het slootjespakket aanvragen. Word lid van de OnsIVN-groep ‘Slootjesdagen 2022‘ voor de materialen en verdere informatie. Het aanvragen van het slootjespakket was mogelijk tot 4 april 2022 en de aanvraag is nu helaas gesloten.

Word lid van de Slootjesdagen groep

Op 9 en 25 mei kun je ook deelnemen aan de Slootjesdagen webinar. Drie sprekers delen hun kennis over onze sloten en waterdiertjes, didactische tips en praktische handvatten voor een fantastische Slootjesdagen activiteit. 

Meld je aan voor de Slootjesdagen webinar

Mocht je je slootjesactiviteit nog niet hebben doorgegeven, zodat deze op de SlootjesKaart kan worden weergegeven, kun je mailen naar Franciska (f.maarse@ivn.nl). Ook voor overige vragen kun je terecht bij Franciska. 

Heb je als IVN-lid nog geen toegang tot OnsIVN (het intranet van IVN)? Deze kun je aanvragen via de website