Webinar ‘Zet je buurt in bloei!’ 22 juni

Een online inspiratiesessie voor iedereen die samen met de buren de straat/buurt wil vergroenen in Gelderland

Steeds meer mensen steken de handen uit de mouwen om hun straat te vergroenen. Je straat wordt er niet alleen mooier door, maar meestal ook een stuk gezelliger! Bovendien is het wonen in een groene omgeving een stuk prettiger voor alle stadsbewoners: mens en dier. Kunnen er in jouw straat nog wel wat tegels gewipt worden om een mooi geveltuintje te maken? Of heb jij een saai en kaal stukje grond vrij rondom de straatbomen wat wel opgefleurd kan worden met wat bloeiende planten? Ben je op zoek naar inspiratie en praktische tips?  Dan is deze webinar perfect voor jou!

Meld je nu aan voor het gratis webinar ‘Zet je buurt in bloei!’ op woensdagavond 22 juni 2022, 19:30 – 21:00 uur. 

Aanmelden

 

Programma

Deze avond staan drie inspirerende sessies op het programma:
Cerian (aka Jenny) van Gestel strijdt met haar Guerilla Gardeners tegen grijze versteende buurten om ze om te toveren tot groene oases. Tijdens dit webinair geeft zij praktische tips & tricks voor het aanplanten van boomspiegeltuintjes.

Jacomien Steennis is werkzaam voor de gemeente Zaltbommel als projectleider Klimaatadaptatie. In haar rol geeft ze workshops op gebied van biodiversiteit in eigen tuin, helpt met vergroening van buurten en heeft een boel tips om groene plannen werkelijkheid te laten worden. 

Marieke Ankoné van IVN Gelderland werkt aan meer ‘natuur in de buurt’ en helpt je op weg om de gemeente te betrekken  bij het ondersteunen van jouw plannen.

Win een leuke prijs! 

We sluiten de webinar af met een interactieve sessie waar je je plannen met andere deelnemers kan uitwisselen en een kleine loterij met een paar mooie prijzen!

Inloggen 

Alle deelnemers hebben voorafgaand aan het webinar een e-mail ontvangen met inloggegevens voor Zoom. Mocht u deze niet ontvangen hebben of problemen hebben met inloggen, kunt u mailen naar IVN Gelderland host  Charlotte Vaissier (c.vaissier@ivn.nl).