Communicatiebijeenkomst voor IVN-afdelingen

Op 20 november 2023 wordt er een leerzame bijeenkomst georganiseerd voor iedereen die zich binnen IVN-afdelingen in Gelderland, Overijssel en Flevoland bezighoudt met communicatie (zoals: pr, redactie, nieuwsbrieven en website). We hebben gemerkt dat er behoefte is aan uitwisseling van ideeën, ervaringen en verdieping op bepaalde onderwerpen. Deze bijeenkomst geeft ons de gelegenheid om bij te praten, te leren en onze passie voor natuur en communicatie te delen!

Waar gaan we het over hebben?

Middels een ‘poll’ hebben we jullie gevraagd waar jullie meer over willen leren. De meeste stemmen gelden: we gaan het op 20 november hebben over de WordPress Website van IVN. Tijdens deze interactieve sessie gaan we je helpen om jouw IVN content te beheren en delen op onze website. Of je nu wilt leren hoe je nieuwsartikelen maakt, activiteiten plaatst, een formulier bouwt, of gewoon meer te weten wilt komen over websitebeheer, deze workshop is voor jou!

Wanneer?

Datum: 20 november 2023

Tijd: 19.00 – 20.30 uur

19.00 – 19.30 uur: Kennismaken; wie is wie?
19.30 – 20.30 uur: Verdieping; WordPress website van IVN

Locatie: Dit is een online meeting via Zoom.

Doe jij mee?

Aanmelden voor de communicatiebijeenkomst kan door onderstaand formulier in te vullen. In dit formulier kan je ook alvast aangeven of je specifieke vragen hebt over de website. Dan kunnen we dit meenemen in de demo. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je van ons Zoom gegevens per e-mail.

Als je je al hebt aangemeld middels de poll, hoef je je niet nogmaals aan te melden.

 

Buiten vergaderen; hoe pak je dat aan?
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Ja

Charlotte Vaissier

Communicatie IVN Regio Oost IVN Gelderland

Ontdek meer over

Deel deze pagina