Digitale training: Jongeren & IVN

 

Hoe betrek je jongeren (18 t/m 30 jaar) bij een groene organisatie? Bij deze doelgroep zit onwijs veel energie op het gebied van natuur en duurzaamheid. Tijdens deze interactieve training ‘Jongeren & IVN’ krijg je tips en tricks over hoe je activiteiten voor hen organiseert en hen betrokken houdt.

Wanneer?

Dinsdag 13 september, 19.30u – 21.00u. Inloop en technische check vanaf 19.15u.

Voor wie?

Deze training is voor alle IVN’ers die met jongeren (willen) werken.

De training is voor alle IVN’ers die met jongeren (willen) werken. Maar ook voor anderen die werkzaam zijn voor groene organisaties, zoals bezoekerscentra en NME.

Wat gaan we doen?

Hebben jullie als IVN-afdeling of groene organisatie de wens om meer met jongeren te werken maar weet je niet goed hoe? Tijdens deze training willen we je inspireren. In 1,5 uur gaan we online en interactief samen met jullie,  jonge IVN-collega’s en andere jongeren aan de slag. Met de focus op de ‘oudere’ jongere van 18 t/m 30 jaar in hun vrije tijd. We gaan het hebben over wat belangrijk is bij je afdeling openstellen voor deze doelgroep, van zichtbaar worden tot het organiseren van een activiteit. Hoe maak je het interessant?

Waar?

Overal! Gebruik een laptop of pc met webcam en internetverbinding. Als je je hebt aangemeld, krijg je in september een mail met het programma, een Zoom-instructie en een linkje voor de deelname.

Meld je nu aan!