Actief buitenleven in de Beleefweek van Nationaal Park Nieuw Land

Kom deze herfst in beweging in de natuur! Geniet van Nationaal Park Nieuw Land en ervaar de veelzijdigheid van het nationaal park. Er is voor jong en oud genoeg te ontdekken. Ga steppen met de boswachter, maak een prachtige zeilreis over het Markermeer of wandel door de natuur onder begeleiding van een gids. Tijdens de beleefweek van 7 tot en met 15 oktober 2023 organiseren lokale Gastvrouwen en –heren van het nationaal park en andere organisaties uit de omgeving verschillende activiteiten.

Activiteiten

Er valt van alles te doen tijdens de Beleefweek in Nationaal Park Nieuw Land. De activiteiten vinden plaats in of nabij Nationaal Park Nieuw Land. Alle activiteiten staan in het teken van een actief buitenleven. Benieuwd? Check dan alle activiteiten in de Beleefweek agenda.

Bekijk hier de activiteiten

Overnachten

Kun je geen genoeg krijgen van de verschillende activiteiten in de natuur? En wil je meerdere dagen achter elkaar op pad? Blijf dan overnachten bij één van de Gastheren of –vrouwen van het Landschap. B&B ’t Buitenkansje, Buytenplaets Abelen, Buytenplaets Suydersee, Camping Waterhout, Onze Kas of Oostvaardersvakantiehuis

Over de Gastheren/-vrouwen van het Landschap

IVN Natuureducatie werkt samen met Nationaal Park Nieuw Land om recreatieondernemers uit te de omgeving te betrekken bij de ontwikkeling van het nationaal park. Tijdens de cursus Gastheer/-vrouw van het Landschap leren ondernemers het Nationaal Park nóg beter te leren kennen en worden ze opgeleid tot echte natuurbeleving experts. Tijdens deze Beleefweek werken de Gastheren en Gastvrouwen van Nationaal Park Nieuw Land, het nationaal park, haar terreinbeheerders en IVN Natuureducatie samen om gasten en bezoekers een week lang het gebied te laten beleven. Een onvergetelijke week voor bezoekers, omwonenden en ondernemers!

Waar
Nationaal Park Nieuw Land
Bezoek website Bekijk op Google Maps
  • Kosten:
  • Aanmelden verplicht: Nee

Inge Beukema

Junior projectleider IVN Flevoland

Ontdek meer over

Deel deze pagina