IVN Trektochten

Pak je rugzak, strik je wandelschoenen, vergeet je verrekijker niet en ontdek Flevoland! Een IVN Trektocht is een meerdaagse wandeling, dwars door Nederlandse natuurgebieden. Ook in Flevoland is een route uitgestippeld. Ontdek de mooiste plekjes van Flevoland met het unieke audioverhaal.

De Flevolandse IVN Trektocht is ontwikkeld samen met IVN Almere, IVN Dronten en IVN Zeewolde. Wat kun je verwachten van deze IVN Trektocht?

  • Trektocht FlevolandKeuze uit twee driedaagse of een zesdaagse natuurtocht
  • Dagafstanden van gemiddeld 20 km
  • Bereikbaar met het OV
  • Bijzondere route uitgezet door lokale IVN'ers
  • Geen markeringen in het veld, je navigeert via de gratis IVN Route app
  • Het unieke audioverhaal over het gebied is ook te beluisteren met de IVN Route app
  • Geen bagagevervoer, dus rugzak op en gaan!

Meer weten?

Download het routeboekje met o.a. impressies van de route, routekaartjes, de overnachtingsplekken en instructies hoe je de IVN Routes App kunt gebruiken.

Lees hier meer over de IVN trektochten in Flevoland en andere gebieden.

Reserveren en boeken

In Flevoland zijn twee driedaagse wandelroutes uitgezet. Wandel in drie dagen van Almere naar de Sternweg in Zeewolde of loop van de Sternweg in Zeewolde in drie dagen naar Dronten. Ook kunnen deze routes met een extra overnachting gecombineerd worden tot een zesdaagse trektocht.

Je boekt IVN Trektocht Flevoland als pakket bij reisorganisatie Avontuur Dichtbij. Reserveer je Trektocht via onderstaande knop waarna Avontuur Dichtbij de overnachtingen en eventuele extra’s voor je regelt.

Extra leuk: voor iedere boeking via Avontuur Dichtbij ontvangt IVN Natuureducatie €25,-, waarmee je het werk van IVN ondersteunt!

Reserveer de trektocht Almere-Zeewolde

Reserveer de trektocht Zeewolde-Dronten

De IVN Trektocht Flevoland wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van provincie Flevoland.