Contact

Vragen voor of aan een IVN-afdeling

Voor vragen die gericht zijn aan een lokale IVN-afdeling, of die betrekking hebben op activiteiten, nieuwsberichten of informatie uit de regio kun je contact opnemen met de desbetreffende IVN-afdeling.

Lidmaatschap en algemene vragen 

Voor algemene vragen is de IVN Servicedesk tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 020 622 81 15. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@ivn.nl. Heb je vragen over je lidmaatschap of automatisch incasso? Of als je een wilt opzeggen, dan kun je bij de IVN Servicedesk terecht. 
Wil je ons laten weten dat je verhuisd bent? Dan kun je online jouw adreswijziging doorgeven?
 

De Groen Plantage - IVNBezoekadres

De Groene Plantage
Plantage Middenlaan 2c
1018 DD Amsterdam

Routebeschrijving

Postadres

Postbus 20123
1000 HC  Amsterdam

Pers

Voor persvragen kunt u contact opnemen met Anouk Blom via 06 838 78 256 of pers@ivn.nl. Let op! Deze gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor journalisten en redacties. 

Bankrekeningnummer

NL 36 ABNA 024 90 86 697 (gelieve dit nummer niet gebruiken voor het betalen van contributie, neem contact op met onze Servicedesk voor de mogelijkheden)
RSIN: 81 39 50 326
KVK: 34 14 79 38

IVN statuten stichting:

Statuten IVN

IVN statuten vereniging:

Statuten Vereniging IVN

Contactgegevens Provinciale vestigingen

Contactgegevens afdelingen

Zoek hier voor een afdeling bij jou in de buurt

Heb je een klacht over IVN?

Klachten worden afgehandeld volgens de klachtenregeling Instituut natuureducatie en duurzaamheid - IVN.

Klachtenregeling IVN

Als je een officiële klacht over IVN wil indienen, kan je ons Klachtenformulier IVN invullen en naar de servicedesk sturen: info@ivn.nl 

In veilige handen bij IVN

IVN-activiteiten worden door beroepskrachten en vrijwilligers uitgevoerd. Het is van groot belang dat dit in een veilige omgeving gebeurt. IVN hanteert de richtlijn ‘In veilige handen bij IVN’. Bij (vermoedens van) seksueel misbruik wordt de landelijke vertrouwenscommissie ingeschakeld. U kunt zich rechtstreeks wenden tot een van de leden van de vertrouwenscommissie.