Over de conferentie

Voor wie?

De IVN Kind & Natuur tweedaagse is dé conferentie voor leerkrachten, pedagogisch medewerkers, directies, beleidsmedewerkers, natuurgidsen/educatief medewerkers en groenontwerpers.

Waar en wanneer

De tweedaagse vindt plaats op 30 september en 1 oktober 2021 in het Akoesticum in Ede, onderdeel van het World Food Centre. Deze editie heeft als thema: Voedsel. Het belooft een inspirerend event te worden dat geheel in het teken staat van voedselproductie en gezond eten.

Programma

Internationaal gastspreker Stephen Ritzbekend van de ‘Green Bronx Machine’ een bekend voedselproject uit New York, neemt ons mee in zijn inspirerende verhaal over de kracht van voedsel.neemt ons op de eerste dag mee in zijn ongelooflijke verhaal. Stephen laat zien hoe hij met eetbaar groen op school niet alleen de leeromgeving verandert, maar ook de vaardigheden en het gedrag van kinderen, in een kwetsbare omgeving, positief beïnvloedt. Daarnaast zijn er volop workshops, praktische activiteiten en excursies te volgen.
Tijdens de tweede dag staat er een excursie gepland naar voorbeeldlocaties in de regio om je te inspireren over de kracht van voedsel.

Naar het volledige programma

Download de flyer van de tweedaagse:

Flyer Kind & Natuur tweedaagse

Programma

Kosten en tickets

Meld je aan voor de nieuwsbrief Kind & Natuur om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen.