Over ModderDag

Tijdens ModderDag op 29 juni staat het vrij spelen met de elementen water en zand centraal. Kinderen krijgen de ruimte om modder te maken, ontdekken en beleven. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur. En daarbij mag je vies worden!

Vanaf dinsdag 2 mei zijn de nieuwe Modderdag-materialen aan te vragen. Heb je vorig jaar of daarvoor al meegedaan aan ModderDag? Dan heb je de materialen automatisch in je mailbox ontvangen op 2 mei.

Meld je aan voor ModderDag

ModderDag organiseer je zelf. Als school, kinderdagverblijf, BSO, gastouder, (natuur)speeltuin of bezoekerscentrum: iedereen die het spelen van kinderen in de natuur belangrijk vindt kan zich aansluiten bij ModderDag.

ModderDag 2023

Zet alvast een cirkel in je agenda op donderdag 29 juni 2023, dan vieren we de elfde editie van ModderDag.

Wat krijg je bij aanmelding

  • Bij deelname ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar de ModderDag materialen, zoals een poster die je op maat kan maken voor jouw locatie en het ModderDag Diploma.
  • Een handige checklist en activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen.
  • Ook ontvang je de ModderDag nieuwsbrief met tips en inspiratie.
  • Na afloop delen wij de resultaten met je en volgend jaar nodigen we je weer uit om deel te nemen.

De nieuwe Modderdag-materialen zijn weer aan te vragen! Heb je vorig jaar of daarvoor al meegedaan aan ModderDag? Dan heb je de materialen automatisch in je mailbox ontvangen op 2 mei.

Veelgestelde vragen

Voor wie is ModderDag, hoe organiseer je ModderDag, waar kan ik materialen vinden en is modder eigenlijk gevaarlijk? Hieronder vind je de meestgestelde vragen per onderwerp.

Contact

ModderDag wordt georganiseerd door IVN Natuureducatie. Heb je vragen over ModderDag? Kijk bij de veelgestelde vragen.

Pers

Voor persvragen over Modderdag kun je contact opnemen met Marjolein van der Gaag via 06 2237 7757 of pers@ivn.nl. Let op! Deze gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor journalisten en redacties.