Beleef de natuur met de podcasts van IVN

Beleef de natuur met de IVN podcasts. Luister de podcast vanuit de IVN Natuuracademie online of jouw favoriete podcastspeler zoals Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. 

IVN Op Padcast

In de IVN Op Padcast ga je mee op pad met een IVN Natuurgids, om meer te leren over de Nederlandse natuur. Iedere aflevering maak je kennis met een andere gids en wordt een nieuw natuuronderwerp aangesneden. Vanuit huis waan je je lopend door het bos, over het strand of door de natuur in de buurt. 

In de eerste aflevering gaan we mee op pad met Jaap, om meer te leren over de koningin van het bos: de beuk. Want hoe herken je nou eigenlijk de beuk? En wat gebeurt er als de zon rechtstreeks op de berm schijnt? Ga mee op pad!

Luister naar de tweede aflevering van de Op Padcast. We gaan op pad met natuurgids Johan en leren meer over het leven in de Noordzee, door middel van korren. Korren, wat is dat eigenlijk? Hoe werd dat vroeger gebruikt en wat vertelt onze opbrengst van het korren over de natuur? Johan neemt ons mee op pad!

IVN Natuuracademie

In minder dan een half uur, wijzer over de natuur! In elke aflevering van de IVN Natuuracademie podcast worden vijf prangende vragen over een natuuronderwerp beantwoord door een expert.