Podcast moestuinieren op je balkon artikel

Moestuinieren op je balkon

Moestuinieren op een balkon… kan dat? Hoewel je het misschien niet meteen zou verwachten heb je niet per se een echte tuin nodig om te beginnen met moestuinieren. Maar hoe doe je dat dan? Moestuincoach Sanne van Aperen neemt je mee en vertelt je precies hoe jij jouw balkon gemakkelijk omtovert tot een groene oase, waar je later letterlijk de vruchten van plukt! Zaadjes en potgrond klaar… moestuinieren maar! 

In de podcast Moestuinieren op je balkon vertelt Sanne, schoolmoestuincoach en moestuinmevrouw, alles over de mogelijkheden van moestuinieren op jouw balkon. Sanne laat zien dat je ook op een kleine ruimte als een balkon prima zelf groenten kan kweken.

Handige tips

In de podcast krijg je tips over het uitkiezen van de juiste plek op het balkon, dus waar je de planten het beste kunt inzaaien. In de schaduw of juist wat meer in de zon. Ook is het belangrijk om goede materialen in huis te hebben om jouw balkonmoestuin klaar te maken. Sanne geeft jou handige tips. Na het luisteren van de podcast kun jij direct aan de slag en voor je het weet is jouw balkon een groene oase!

Luister je mee?

Luister de IVN podcast over moestuinieren op je balkon via de Natuuracademie of via de bekende podcastspelers zoals Spotify, Google Podcasts en Anchor.

Ontdek meer over

Deel deze pagina