Hulp gevraagd…

Coördinator Werkgroep Jeugd

IVN Zutphen bestaat uit verschillende werkgroepen zoals de Landschapsonderhoudwerkgroep Venel, de werkgroep Excursies, de werkgroep Cursussen, de Documentatiewerkgroep, de Vlinderwerkgroep en de werkgroep Jeugd. De vrijwilligers van deze werkgroepen verrichten landschapsonderhoud, organiseren wandelingen, fietstochten, lezingen, cursussen en kinderactiviteiten en stellen ook soms wandel- en fietsroutes samen.

Met ingang van 2024 zoekt IVN Zutphen voor de Werkgroep Jeugd een nieuwe (duo-)coördinator. Om continuïteit te waarborgen heeft het de voorkeur om deze vacature met twee personen in te vullen.
De natuurgidsen van de werkgroep Jeugd brengen kinderen van 4-12 jaar op een speelse manier in contact met de natuur in hun eigen omgeving. Dit met behulp van een aantrekkelijk en gevarieerd, op de leeftijd gericht aanbod van binnen- en buitenschoolse natuuractiviteiten. Kijk hier voor het aanbod van jeugdactiviteiten.

Kinderen sjouwen met emmertjes water

Wat zijn je taken:

  • Je stelt samen met de duo-coördinator en andere gidsen van de werkgroep het aanbod van educatieve natuuractiviteiten voor kinderen samen en actualiseert deze met enige regelmaat;
  • Je bent contactpersoon voor de basisscholen, overige organisaties en gezinnen en verstrekt informatie over het aanbod van natuurlessen en overige activiteiten of het uitlenen van materiaal;
  • Je neemt aanvragen van activiteiten en lessen in behandeling en coördineert deze;
    (Je stemt de activiteit af met de leerkracht, werft gidsen, bereidt i.s.m. de gidsen de activiteit voor; helpt eventueel met de uitvoering van de activiteit; evalueert de activiteit en sluit de activiteit af met schoonmaken en opruimen van het lesmateriaal.)

Je beheert:

Overlegsituaties:
Wat vragen we van je:

Het is prettig wanneer je over de volgende eigenschappen beschikt

Meer informatie: