Voorjaarswandeling en broodjes bakken bij De Roode Schuur

Het voorjaar komt er aan. Een nieuw seizoen dient zich aan wat vooral tot uiting komt in de veranderingen in de natuur zoals in de tuin, de bomen en struiken in de straat maar vooral in het bos.

Het IVN Zeewolde organiseert op zondag 26 maart a.s. een wandeling die volledig in het teken staat van het ontdekken van de natuur in het voorjaar. Ontluikende knoppen en de eerste bloeiende struiken en planten zijn te zien en te ruiken. De vogels laten zich al goed horen, druk met alle voorjaarsperikelen zoals territorium afbakenen en het nest maken.

Het IVN zorgt voor deskundige natuurgidsen die de deelnemer mee zullen nemen naar de mooie plekjes in het Horsterwold. Na afloop van de wandeling kan de expositie in en om de Roode Schuur bezichtigd worden. Een kop koffie of thee zal daar prima bij smaken.

In de vuurkuil bij de Roode Schuur is er gelegenheid om je eigen broodje te bakken. 

De wandeling start om 13.30 uur bij de Roode Schuur aan de Dasselaarweg 29, 3896 LT Zeewolde.

Leden van IVN Zeewolde en kinderen betalen 2.50 euro. Niet-leden betalen 5 euro en dit is voor iedereen inclusief broodje bakken. De Roode Schuur is tijdens de opening van 13.00 tot 16.00 uur ook vrij te bezoeken.

Waar
De Roode Schuur
Dasselaarweg 29
3896 LT Zeewolde
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Leden IVN Zeewolde en kinderen € 2,50. Niet leden € 5,00
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina