Slootjesexcursie in Kamerik

Ontdek de wondere onderwaterwereld van een Kamerikse poldersloot, word Slootjesexpert met IVN Woerden op de Beekhoeve in Kamerik.

Weet jij wat er allemaal bij jou in de sloot leeft?

Ontdek het zelf en kom alles te weten over het waterleven en de waterkwaliteit tijdens de IVN Slootjesdagen! Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen op zaterdag 10 juni 2023 samen met hun (groot)ouders ontdekken hoe bijzonder het leven is in een schijnbaar doodgewone sloot. Onder begeleiding van IVN-natuurgidsen worden de kinderen gestimuleerd om lekker te gaan ‘scharrelen’ langs de oevers van het water.

De IVN Slootjesdagen zijn op zaterdag 10 juni 20238 van 11.00 tot 15.00 uur op de biologische boerderij De Beekhoeve aan de van Teylingenweg 172 in Kamerik. Er zijn meerdere rondes per dag, ronde duurt circa 1 uur. We nemen je mee in de wondere wereld vol bootsmannetjes, kokerjuffers en schaatsenrijders. Vergeet bij deze activiteit ook vooral niet om je laarzen mee te nemen! Na afloop ontvang je een heus diploma en een mooie button.

Ben je nieuwsgierig naar de IVN Slootjesdagen in de rest van Nederland? Neem een kijkje op onze website www.ivn.nl/slootjesdagen. Hier vind je een overzicht van alle Slootjesdagen die worden georganiseerd tussen 5 en 11 juni en download verschillende natuur natuurdownloads.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de activiteit kun je contact opnemen met Otto van der Laan, ottovdlaan@gmail.com, 06- 24515644.

Waar
De Beekhoeve
Van Teylingenweg 172
3471 GK Kamerik
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Otto van der Laan

IVN Woerden

Ontdek meer over

Deel deze pagina