Woerden
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag09mrt201910:00

Werkgroep Landschapsbeheer - maart

De werkgroep Landschapsbeheer van IVN Woerden onderhoudt een deel van het landgoed Bredius en is actief in het buitengebied van Woerden. Bijvoorbeeld door wilgen te knotten en geriefbosjes uit te dunnen. Op zaterdag 9 maart gaat de werkgroep voor de laatste keer aan de slag en jij kunt aansluiten!

Al weer de laatste werkdag dit seizoen! Nog langer werken in de natuur is niet aan te raden. De vogels hebben hun rust nodig en door de sapstroom in de bomen wordt het zagen ook erg zwaar! Aan de kant van ’s Gravensloot in het Landgoed Bredius gaan we uitdunnen en bomen korten om het uitzicht naar de polder weer te herstellen.

Je bent vanaf 9.30 uur welkom voor een kopje koffie in het NME Centrum InBredius, 10.00 uur start van de werkzaamheden. Een korte pauze om 12.15 uur, wij zorgen voor koffie/thee. Zorg zelf voor je boterham. Om ongeveer 14.00 uur stoppen we.

Het dragen van een helm is verplicht, voor gasten ligt er altijd een klaar. Zorg verder voor goede (warme en/of waterdichte), kleding. Iedereen kan meedoen bij deze werkgroep. Als je voor het eerst komt krijg je goede instructies om veilig te werken met gereedschap. 

Heb je ook zin om lekker met een groep mensen bezig te zijn in het Hollandse landschap? Je kunt je aanmelden bij Erwin Meijer

Algemene informatie

zaterdag 9 maart 2019 - 10:00 tot 14:00
Locatie: 
NME centrum InBredius
Kievitstraat 42
3443 BG Woerden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image