Woerden
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag12jan201910:00

Werkgroep Landschapsbeheer - januari

De werkgroep Landschapsbeheer van IVN Woerden onderhoudt een deel van het landgoed Bredius en is actief in het buitengebied van Woerden. Bijvoorbeeld door wilgen te knotten en geriefbosjes uit te dunnen. Op zaterdag 12 januari gaat de werkgroep weer aan de slag en jij kunt aansluiten!

In de omgeving van het rouwcentrum moet er flink worden uitgedund om de struik- en kruidlaag weer een kans te geven. De vogels en insecten zullen ons dankbaar zijn!

We beginnen om 10.00 uur met de klus, vooraf een kopje koffie in het NME Centrum InBredius (Kievitstraat 42, klein stukje park inlopen). Een korte pauze om 12.15 uur, wij zorgen voor koffie/thee. Zorg zelf voor je boterham. Om ongeveer 14.00 uur stoppen we.

Het dragen van een helm is verplicht, voor gasten ligt er altijd een klaar. Zorg verder voor goede (warme en/of waterdichte), kleding. Iedereen kan meedoen bij deze werkgroep. Als je voor het eerst komt krijg je goede instructies om veilig te werken met gereedschap. 

Heb je ook zin om lekker met een groep mensen bezig te zijn in het Hollandse landschap? Je kunt je aanmelden bij Erwin Meijer

Algemene informatie

zaterdag 12 januari 2019 - 10:00 tot 14:00
Locatie: 
NME centrum InBredius
Kievitstraat 42
3443 BG Woerden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image