Oldenzaal-Losser e.o.
IVN
vrijdag15apr2022

Afscheid Theo von Piekartz

Tijdens de Algemene Ledenvergadering theo von piekartz van 7 april jl. heeft IVN Oldenzaal-Losser e.o. afscheid genomen van Theo von Piekartz als voorzitter en bestuurslid.

 

Theo von Piekartz was 8 jaar lang een gepassioneerd voorzitter van IVN Oldenzaal-Losser e.o. Hij heeft alles bij elkaar opgeteld, meer dan 40 jaar vrijwilligerswerk verricht bij verschillende verenigingen. Hij was een  voorzitter met een groot groen hart voor de natuur en de mensen binnen en buiten de vereniging. Mede dankzij Theo heeft de vereniging een eigen onderkomen in de Stakenboer. IVN is de afgelopen jaren gegroeid tot een professionele en goed georganiseerde vereniging met 12 werkgroepen, waarbij Theo altijd benadrukte: “We hebben het samen gedaan!".

Als betrokken voorzitter was Theo voor alle bestuursleden een geweldige ondersteuning en zijn enthousiasme en creativiteit heeft bijzondere natuuractiviteiten opgeleverd. We heugen ons nog twee bijzondere momenten in ‘Stadstheater De Bond’ waar Theo voor alle vrijwilligers van Oldenzaal in 2013 de film ‘de Nieuwe Wildernis’ heeft laten zien, Tevens heeft hij, i.v.m. het 35-jarig jubileum van IVN Oldenzaal in 2018, voor groep 7 van alle basisscholen in Oldenzaal de natuurfilm “De Wilde Stad ” laten vertonen.

Na mooie woorden van Nel en Diane heeft het theo von piekartzbestuur Theo von Piekartz benoemd tot erelid van IVN Oldenzaal-Losser e.o. voor de grote bijdrage die hij heeft geleverd. Nel en Diane mochten Theo de envelop overhandigen met daarin de oorkonde ‘Erelid’ prachtige bloemen en groot applaus van alle aanwezigen. De vereniging gaat hem zeker missen als voorzitter, maar gelukkig blijft hij wel actief binnen IVN.