Estafettewandeling langs de Geleenbeek

De Geleenbeek stroomt vanuit Parkstad Limburg richting Geleen-Sittard en mondt bij Ohé en Laak in de Molenplas uit. Langs de beek liggen diverse natuurgebieden die stuk voor stuk het ontdekken waard zijn. En wie kent hierin beter de weg dan IVN Natuureducatie? Daarom organiseren de IVN-afdelingen in Limburg in 2024 een estafettewandeling die de mooiste stukjes van het dal van de Geleenbeek aandoet.
Iedere maand is er zo een wandeling waarbij u kennis maakt met het landschap, de natuur en de cultuurhistorie van dit fraaie dal. Kom dus met ons mee op ontdekkingstocht langs de Geleenbeek!
Algemeen:
Deze wandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden, maar doorgaans niet voor mensen met rollators of kinderwagens. Aanmelding kan via de afdeling, maar is niet noodzakelijk. Deelname aan de wandelingen is gratis, maar een vrije gave voor de afdelingen wordt op prijs gesteld.
Voor een overzicht van de wandelingen klik hier

Slootjesdag op zondag 9 juni vervalt

De eerder aangekondigde Slootjesdag op zondag 9 juni gaat niet door.

Activiteiten

Bekijk alle

Aantal bezoekers aan de heemtuin in 2024. Gaan we het bezoekersaantal van 2023 verslaan? In 2023 hadden we in totaal 1223 bezoekers in de heemtuin.

163

Tot en met 27-3-2024

De links hieronder verwijzen naar de landelijke vereniging IVN