Even voorstellen!

Nieuwe penningmeester 

Mijn naam is Thijs Moonen, ik ben 56 jaar oud, en sinds een jaar woonachtig in het mooie Sint Agatha, vlakbij de Maas.

Ik ben een geboren Limburger (Nederweert), maar heb een groot deel van mijn leven in en rond Nijmegen gewoond, samen met mijn vrouw en vier kinderen. Na het overlijden van mijn vrouw en nadat alle kinderen het huis verlaten hadden zocht en vond ik een mooie rustige plek aan het water in het land van Cuijk.

In mijn dagelijks leven werk ik als zelfstandig inkoper. Ik kwam in aanraking met IVN vanwege de uilenkast in mijn tuin. Om IVN te steunen meldde ik me aan als lid en op de vraag of ik vrijwilligerswerk wilde doen, zei ik dat ik me als bestuurder wilde inzetten. Voor mij een mooie manier om een steentje bij te dragen en om mensen in mijn nieuwe buurt te leren kennen. Na een kennismaking met het bestuur bleek er een vacature voor penningmeester te komen en daar heb ik al wat ervaring mee.

Ik ben geen natuurkenner, maar wel een buitenmens. Nu ik er middenin woon, wil ik er ook meer van weten. De eerste contacten zijn heel plezierig, de IVN is een club enthousiaste en betrokken mensen. Ik hoop jullie snel te ontmoeten voor een nadere kennismaking.