Over IVN IJssel en Gouwe

De afdeling IJssel en Gouwe wil mensen bewust maken van de omgeving waarin zij wonen, werken en recreëren. Het werkgebied van onze afdeling omvat de gemeenten Gouda, Bodegraven/Reeuwijk, Waddinxveen en Krimpenerwaard. Onze activiteiten bestaan uit het geven van cursussen en workshops, het houden van excursies, landschapsbeheer en natuur- en milieueducatie faciliteren voor scholen.

Wil je meer weten? Mail dan naar info@ivn-ijsselengouwe.nl, maar je kunt natuurlijk ook lid worden!  Met jouw bijdrage kunnen we de natuur voor iedereen dichterbij brengen. IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Je bent al lid vanaf € 25 per jaar.

Lid worden

Woon je in huis bij iemand die al lid van IVN is, dan kun je je aanmelden als huisgenootlid. De contributie bedraagt € 12,50 per jaar.

Ben je jonger dan 18 jaar en wil je lid worden van IVN, dan kun je jeugdlid worden. De contributie bedraagt € 12,50 per jaar.

Afdelingsinfo

De afdeling IJssel en Gouwe is een vereniging met een bestuur en diverse werkgroepen. Jaarlijks is er een algemene ledenvergadering, waarin bestuur en werkgroepen verslag doen van haar activiteiten in het afgelopen jaar en de plannen voor het komende jaar.

Het bestuur bestaat uit:

De ledenadmistratie wordt verzorgd door Pim Bolsterlee: ledenbeheer@ivn-ijsselengouwe.nl

Het algemene infoadres is: info@ivn-ijsselengouwe.nl