LGO Enschede-Haaksbergen

 

De LandschapsGidsenOpleiding gaat door!

Afgelopen donderdag 27 mei hebben we besloten om de LGO Enschede& Haaksbergen door te laten gaan. We zijn er erg blij mee dat we ondanks de beperkingen door Corona deze opleiding gezamenlijk hebben kunnen voorbereiden.

We denken dat we een verantwoord besluit hebben genomen. De LGO is zo georganiseerd dat we de basisregels met betrekking tot Corona altijd in acht kunnen nemen.
Mochten zich tijdens de cursusperiode toch veranderingen/beperkingen aandienen, dan denken we zeker dat we die samen met docenten en cursisten op kunnen lossen.

Maar voor nu gaan we met 24 cursisten uit Enschede en Haaksbergen starten.
De 1ste cursusavond is 23 september. We houden jullie op de hoogte.

Kernteam LGO E'de-H'bergen

Op de prachtige locatie van IVN-Haaksbergen maakten we een groepsfoto van 7 van de 10 leden van het kernteam voor de LGO: 7 van de 10 kernteamleden.JPGVan links naar rechts: Greetje Koster (vz.), Jan Willem Visschers, Rob Stekelenburg, Nico van Diepen, Maria Wielens, Jan van den Berg, Hanneke van Dorp.
Niet op de foto: Joke Tip, Hans Pelgrim, Gerrit van der Lee

 

N.B.
Ten aanzien van deze opleiding willen we niet nalaten te vermelden dat de gemeenten Enschede en Haaksbergen, alsmede de Rabobank Enschede-Haaksbergen ons sponsorden met een financiële bijdrage. 
Het is goed om te merken dat deze instanties zo hun bijdrage aan de natuur en de mensen die daarvoor staan willen leveren.
Waarvoor dank!

Gemeente Haaksbergen 1 Rabobank Enschede-Haaksbergen 2 Gemeente Enschede