Publieksexcursies

Maandelijkse wandeling voor publiek

Maandelijks organiseert IVN op een zondagmiddag wandelexcursies in het Gooi van anderhalf tot twee uur, die door IVN-natuurgidsen worden geleid. Ze zijn bedoeld voor iedereen die zich voor de natuur interesseert.


De deelname aan de wandelingen is gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom. Bij het begin/eindpunt van de excursies staat zo mogelijk de IVN-informatiewagen. Hier zijn gratis folders en brochures verkrijgbaar. Verder zijn er diverse IVN-artikelen te koop, zoals zoekkaarten, boeken en beschreven wandelingen. De informatiewagen is tevens een vraagbaak waar je veel over de natuur in het algemeen en over de activiteiten van het IVN in het bijzonder kunt verkrijgen.

De wandelingen worden aangekondigd op de website, bij ‘Activiteiten’.

Kijk in submenu voor verslagen van publieks wandelingen.

Excursies op verzoekU kunt ook op verzoek een excursie met een eigen groep (particulier, school, vereniging of bedrijf) door IVN-gidsen laten verzorgen in een van de vele natuurterreinen in het Gooi. 
In overleg met de aanvrager wordt de dag, het tijdstip, de tijdsduur, het terrein en het onderwerp bepaald.


De kosten zijn voor particulieren € 30,00 en voor bedrijven € 5 per deelnemer voor een excursie van anderhalf uur. Per gids kunnen 15 personen deelnemen.

Meer informatie over de publieksexcursies stuur een e-mail.