Bloemlezing 2009

Bloemlezing 'Natuur dicht bij huis'
In 2009 kwam de Bloemlezing 'Natuur dicht bij huis' uit. De 100-ste column was immers een feestje waard! In het geringde boekje is een selectie van 50 columns opgenomen. 

Maar deze publicatie kwam ook uit ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de afdeling IVN De Ronde Venen & Uithoorn. 

Eerste column in 2005
In 2005 nam Natuurgids Elza Vis het initiatief om een IVN-column te plaatsen in een regionale krant. Het doel? Mensen bewuster maken van de natuur in hun directe leefomgeving en duidelijk maken dat in de natuur dichtbij veel te beleven is.

2005-2017
Ook nu verschijnt de column 'Natuur Dicht Bij Huis' nog steeds in de Nieuwe Meerbode. In week 2015-44 kwam de 250e column uit. Lees het nieuwsbericht en de 250e column via Column publicatie De IVN-afdeling krijgt nog altijd positieve reacties van de lezers. Voor iedereen is er dan ook wel iets bij. De verschillende schrijvers brengen meer diversiteit in de verhalen. Want iedereen beleeft de natuur dicht bij huis op een andere manier!

Inhoud bloemlezing
Lees daarom ook de diverse verhalen van de bloemlezing. Beleef de 'jonge' column-jaren via de opgenomen columns op onderstaande bladen.

Naar Column Natuur Dicht Bij Huis