Natuurmanifestatie 60 jaar IVN Asten-Someren

Dit jaar bestaat IVN Asten-Someren 60 jaar. Daarom organiseren we op zondag 8 oktober van 13.00 tot 17.30 uur in en rond de Stulp een grote Natuurmanifestatie.

In de Stulp en op het buitenterrein vindt dan een informatie en activiteiten markt plaats voor jong en oud. Uiteraard presenteren verschillende werkgroepen van IVN zich. Maar ook zijn er een aantal groene partners die in Asten en Someren actief zijn present. Bovendien is de sterrenwacht te bezoeken en is er een gezellig terras ingericht waar het gezelschap Sakkerdju voor de muziek zorgt.

Natuurlijk staat de natuur centraal tijdens deze manifestatie. De deelnemers en werkgroepen van IVN geven informatie over hun activiteiten, er is een tentoonstelling over onze vertrouwde Eik en men kan prachtige natuurfoto’s (o.a. van deelnemers aan onze fotowedstrijd) bekijken.

Maar vooral kunnen de bezoekers deelnemen aan een reeks activiteiten voor jong en oud Vogelhuisjes beschilderen, uilenballen uitpluizen, meedoen aan speurtochten of een spel, workshops natuurfotografie, planten herkennen met je mobiel; er is veel te doen en te beleven!

 

Voldoende aanleiding dus om met het hele gezin deze natuurmanifestatie te bezoeken!

manifestatie affiche

IVN Asten-Someren viert feest
Waar
IVN gebouw de Stulp
Ostaderstraat 30
5721 WC Asten
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina